1. Spendency 6.0

Spendency 6.0

Kies uw eigen SFTP Map Namen

Bij het opzetten van een integratie rechtstreeks in Spendency vanuit uw ERP-systeem (en), hebben we het eenvoudiger gemaakt om uw importbestanden beter te organiseren op de SFTP-server.

Een Spendency Schema is een mapping van de kolommen in een gegevensbestand naar de database attributen in Spendency. Elk schema krijgt automatisch een map op de SFTP server, zodat door het uploaden naar de map, u automatisch het bestand in Spendency inleest met het schema waartoe de map behoort.

In Spendency 6.0 kunt u de map een naam geven die het gemakkelijker maakt te onthouden welke gegevens in die map komen. Wij raden aan om mapnamen te gebruiken die het bronsysteem (bijvoorbeeld “SAP Nordics” voor uw ERP voor uw Scandinavische dochteronderneming) en de versie van het geëxporteerde rapport (zoals 1.2). Als u de export wijzigt, zal het bestand hoogstwaarschijnlijk niet compatibel zijn met de bestaande schema’s, dus gebruik een nieuwe mapnaam.

Soms wilt u teruggaan en de manier wijzigen waarop een rapport is geïmporteerd, bijvoorbeeld om meer kolommen te laten lezen, of om een fout te herstellen. In Spendency maakt u een nieuw schema. Wij raden aan dat schema namen het bronsysteem, de versie van het rapport en een versie van het schema zelf bevatten . In het bovenstaande voorbeeld hebben we een nieuw schema gemaakt en de mapnaam naar het nieuwe schema verplaatst. Op deze manier zullen alle nieuwe bestanden die naar Spendency worden gestuurd, naar de nieuwe versie van het schema worden gestuurd.

Gelukkig uploaden!