1. Onventis Invoice Processing 2021.6

Onventis Invoice Processing 2021.6

Release datum: zaterdag, 18 december 2021

Nieuwe OCR service

Onventis gaat in de komende maanden over naar een nieuwe OCR service. Deze service biedt meer accurate en correcte herkenning, waardoor een hoger percentage van de facturen compleet kan worden herkend. De migratie van de huidige naar de nieuwe OCR service zal gefaseerd plaatsvinden. Uiteraard wordt elke klant pro-actief en individueel geïnformeerd over het moment van migratie.

Transactie als (on)gelezen markeren

Indien er een nieuwe transactie in de werklijst staat en deze nog niet eerder gelezen is, is deze dikgedrukt. Indien je de transactie aangeklikt hebt wordt deze als gelezen beschouwen en daarmee niet meer dikgedrukt weergegeven. Met ingang van deze release kun je een transactie handmatig op (on)gelezen zetten waardoor deze weer dikgedrukt kan worden getoond.

Block Silverlight

Geruime tijd geleden is er aangegeven dat de Silverlight versie niet wordt ondersteund. Sinds deze tijd zijn ook bijna alle Silverlight omgevingen offline en niet meer bereikbaar. Vanaf de productie update welke plaatsvindt op zaterdag 18 december 2021 zullen alle omgevingen offline zijn. Het risico van het gebruik van Silverlight binnen Internet Explorer wordt hiermee tenietgedaan. Dit betekent dat het werken met de applicatie volledig in de HTML versie plaatsvindt.

Import/export goedkeuringsmatrix

Een nieuwe functionaliteit in deze release is het kunnen importeren en exporteren van de volledige goedkeurmatrix. Op deze manier hoeven mandaten niet één voor één te worden aangepast, maar kan dit in één keer middels het downloaden/uploaden van een CSV bestand. Dit was in de Silverlight versie al mogelijk, maar in de HTML versie nog niet. In de handleiding welke je kunt vinden middels de Help NL en de Help ENG knoppen op het homescherm in de applicatie wordt uitgelegd hoe de functionaliteit precies werkt.

Group/Group filter automatisch ingevuld

In het Organisatie onderhoudsscherm kun je al geruime tijd zoeken op de leverancierscode. Dit veld staat echter standaard uit-gegrijsd, omdat je eerst in het groep/group veld dient te selecteren dat je op zoek bent naar een leverancier (supplier). Omdat dit bijna te allen tijde het geval is hebben we in deze release de mogelijkheid toegevoegd om het groep/group veld automatisch te vullen met leverancier als organisatietype waardoor het code veld direct te gebruiken is.