1. Onventis Invoice Processing 2021.4

Onventis Invoice Processing 2021.4

Release datum: maandag, 2 augustus 2021.

CC en BCC lijnen standaard zichtbaar

Het is al geruime tijd mogelijk om vanuit de werklijst of het archief een e-mail te versturen. Indien je dit doet, opent er een pop-up om de ontvanger te kiezen en de e-mail op te stellen. Een nieuwe toevoeging hieraan is dat het CC en BCC veld nu standaard zichtbaar zijn om in te vullen, zonder dat je ergens extra op hoeft te klikken:

Emailadres contactpersonen in mailscherm

Een andere verbetering in het e-mailen vanuit de transactie is dat je nu makkelijk het e-mailadres kunt selecteren van een contactpersoon welke gekoppeld is aan de relatie/leverancier van de boeking:

Indien je in het veld To of Aan klikt verschijnen nu ook de externe contactpersonen welke gekoppeld zijn aan de relatie, zodat je deze niet meer hoeft op te zoeken.

Meerdere tran standaards

Per heden is het mogelijk om meerdere boekingsvoorstellen (transaction defaults) met 0% in te stellen.

Boekingsvoorstellen worden vaak gebruikt indien transacties van een bepaalde leverancier vaak/altijd op dezelfde boekingsentiteiten worden gecodeerd. Echter kan het zijn dan voor een bepaalde leverancier altijd 2 of meer mogelijkheden zijn. Vanaf nu kun je dus meerdere voorstellen aanmaken in het organisatieonderhoud. Indien je dan tijdens het coderen een regel aanmaakt, verschijnt er een pop-up waarin je kunt kiezen welke van de meerdere voorstellen je wilt gebruiken om de regel aan te maken:

Tevens is er een Default checkbox bijgekomen, waarin je kunt aangeven welke van deze voorstellen de standaard behoort te zijn. Indien je hier gebruik van maakt, wordt de regel direct aangemaakt en gevuld met de ingestelde boekingsentiteiten uit het voorstel.

Twinfield interface

In deze release wordt de nieuwe verificatiemethode van de Twinfield interface officieel ondersteund. Twinfield is namelijk overgestapt op de oAuth 2.0 login. Deze overgang is aan onze kant afgevangen, wat betekent dat er geen impact zal zijn op bestaande én nieuwe interfaces.

Voeg transactienummer toe aan rapportnaam

Indien je een procesgerelateerd rapport genereert, bijvoorbeeld een Bestelformulier of een Budgetoverzicht, wordt vanaf nu het transactienummer in de rapportnaam opgenomen.

Delegatie van extern naar intern

Het is nu mogelijk om een volmacht af te geven van een externe gebruiker naar een interne gebruiker. Zo kan een interne gebruiker het account overnemen van een externe gebruiker om mee te kijken en/of te helpen waar nodig.

Vervang workflowwise voor onventis in mails

Op sommige plekken in e-mails binnen de applicatie stond WorkFlowWise nog genoemd, deze zijn nu vervangen met Onventis.

Silverlight blokkeren

Het moment dat Silverlight gedeactiveerd wordt is nabij. In deze release hebben we een mogelijkheid gecreëerd om de toegang tot de Silverlight versie van de applicatie volledig te blokkeren. De ontwikkeling binnen Silverlight is enige tijd geleden volledig stopgezet en het gebruik ervan vond in de afgelopen maanden enkel incidenteel plaats. Met ingang van deze release wordt dan ook in de meeste gevallen de toegang voor de Silverlight versie geblokkeerd met een verwijzing naar de juiste HTML versie.