1. Onventis Invoice Processing 2021.3

Onventis Invoice Processing 2021.3

Release datum: maandag, 24 mei, 2021

Document Zoom venster

Wanneer je in de werklijst of in het archief bent, vind je aan de rechterkant van het scherm het document welke gekoppeld is aan de transactie. Onderaan dit document was er een klein venster waarin je het zoom-niveau kon wijzigen om zo het document beter te kunnen zien. Dit kleine venster stond echter in het document waardoor deze soms in de weg stond om bepaalde informatie van het document te kunnen aflezen. Om deze reden hebben we het venster verplaatst naar de toolbar, boven het document zelf.

Zoom-instelling bewaren

Behalve dat het Zoom venster is verplaatst, hebben we ook een verbetering doorgevoerd met betrekking tot de verschillende zoom-instellingen. Je hebt hierbij de keuze uit:

• Automatic Zoom
  • Actual Size
  • Page Width
  • Page Height
  • Page Fit
  • Manual

De start instelling is altijd Page Width wanneer je een transactie opent. Indien je een andere zoom-instelling selecteert, maar daarna een andere transactie opent, springt de zoom-instelling weer terug naar Page Width. We hebben er nu voor gezorgd dat de gekozen zoom-instelling per gebruiker als voorkeursinstelling wordt opgeslagen, zodat deze niet meer terug springt.

Onventis integratie

Ook in deze release zijn grote stappen gezet met betrekking tot de integratie van het volledige Onventis platform. Met name op het gebied van interfaces, gebruikersprofielen en vertalingen is de grootste winst geboekt. Indien je geïnteresseerd bent in de uitgebreidere mogelijkheden van Onventis, kun je een live demo aanvragen via de volgende link: https://www.onventis.nl/live-demo/.