1. Home
  2. Documentation
  3. Onventis Buyer
  4. Administratie
  5. Interfaces
  6. Sjablonen importeren

Sjablonen importeren

Alle importeersjablonen voor Excel import van stamgegevens, transactiegegevens en catalogusgegevens in Onventis Buyer staan hieronder vermeld.

Mededeling inzake gegevensbescherming

Totdat zij met gegevens zijn gevuld, worden de op deze pagina beschikbare sjablonen geclassificeerd als openbaar, mission-critical en zeer beschikbaar.

Zodra de sjablonen met gegevens zijn gevuld, kunnen zij persoonsgegevens bevatten en worden zij geclassificeerd als vertrouwelijk, mission-critical en met standaardbeschikbaarheid.

Vertrouwelijk betekent dat alleen bij naam genoemde personen toegang hebben (bv. beschermd door gebruikersnaam en wachtwoord).

Taak-kritisch betekent dat de auteurs en degenen die gemachtigd zijn de gegevens te wijzigen, bekende personen zijn.

Standaardbeschikbaarheid betekent dat de gegevens kunnen worden opgeslagen op apparaten die niet in hoge mate beschikbaar zijn.

Interface configuratie

Wij werken steeds aan de verdere ontwikkeling en verbetering van onze software. Er kan dus ook op elk moment nieuwe informatie nodig worden in de vorm van nieuwe kolommen die via interfaces kunnen worden geïmporteerd en geëxporteerd. Om hier mogelijke fouten te voorkomen, is het uiterst belangrijk dat interfaces niet vertrouwen op een vaste volgorde van kolommen, maar de gegevens uitlezen via de unieke kolomnamen, aangezien die robuust zijn tegen wijzigingen.

Wij zullen u in een vroeg stadium informeren over uitbreidingen van de sjablonen of andere wijzigingen in onze release notes.

Sjablonen voor import van stamgegevens

Sjablonen voor het importeren van catalogusgegevens

Importeren van dynamische / transactionele gegevens sjablonen