1. Onventis Invoice Processing 2024.2

Onventis Invoice Processing 2024.2

Release datum Test: Zaterdag 23 maart 2024

Release datum Productie: Zaterdag 6 april 2024

Documentencentrum | Documenten verwijderen

In bepaalde situaties kon er een foutmelding verschijnen tijdens het verwijderen van een pagina binnen een document bij de Document Import. Dit is in deze release aangepast. Dit is in deze Release aangepast.

E-mail importeren | Verbetering van de volgorde van bijlagen tijdens het automatisch uploaden van facturen

Wanneer de eerste bijlage in een e-mail het formaat .PDF (in hoofdletters) had, kon het tijdens het automatisch importeren van facturen voorkomen dat deze specifieke bijlage werd overgeslagen en het volgende .pdf-bestand als hoofddocument werd geïmporteerd.

Dit is in deze Release aangepast.

E-mail importeren | Automatisch importeren van documenten tijdens ‘onderhoud

De situatie kon zich voordoen dat wanneer e-mails automatisch werden geïmporteerd via een geplande taak, ze niet direct werden verzonden als factuur transactie (wat een instelling is in de e-mail import configuratie). Dit kon gebeuren wanneer de applicatie van Onventis Invoice Processing werd geüpdatet op exact hetzelfde moment dat de automatische e-mailimport zou worden uitgevoerd.

Dit is in deze Release aangepast. Het document wordt als transactie verstuurd, zodra de omgeving gereed is na het onderhoud.

Integratie | Initiële set-up via Master Data pakket

Om de initiële synchronisatie tussen Onventis Buyer en Onventis Invoice Processing te ondersteunen, hebben we de mogelijkheid toegevoegd om het Master Data pakket te gebruiken dat gebruikt kan worden om de initiële synchronisatie van stamgegevens uit te voeren.

Klantspecifieke instellingen/aanpassingen zijn vereist!

Integratie | Gebruikersintegratie is uitgebreid met toewijzing van organisatorische eenheden

De huidige gebruikersintegratie tussen Onventis Buyer en Onventis Invoice Processing is verder uitgebreid. Vanaf deze release is het uitgebreid met organisatie-eenheden’ ondersteuning. Geautomatiseerde toegang tot de juiste organisatorische eenheid wordt ondersteund met deze nieuwe functie.

Klantspecifieke instellingen/aanpassingen zijn vereist!