1. Onventis Invoice Processing 2024.1

Onventis Invoice Processing 2024.1

Release datum Test: Zaterdag 13 januari 2024

Release datum Productie: Zaterdag 3 februari 2024

Rapportage (DataDump) | Genereren van datadump rapportages met grote dataset is verbeterd.

In bepaalde situaties konden datadump rapportages met zeer grote dataresultaat (+60.000 regels) een fout veroorzaken bij het genereren van de rapportage.

Dit is in deze release verbeterd.

Integratie | Kostenplaats/ kostendrager synchronisatie mogelijk tussen Onventis Buyer en Onventis Invoice Processing

In deze release is het platform voorbereid op de integratie van kostenplaatsen/ kostendragers tussen Onventis Buyer en Onventis Invoice Processing.

Klant specifieke set-up is vereist.

E-Mail import | Support op Digitale handtekeningen/ toevoegingen ondersteund

In deze release zijn additionele verbeteringen aangebracht die digitale handtekeningen en toevoegingen op documenten zichtbaar maken in het weergegeven voorbeeld. Op deze manier kunnen gebruikers het volledige pdf-document direct inzien.

E-mail import | Converteren van e-mailbody naar pdf-bestand

In bepaalde situaties kon het voorkomen dat een foutmelding ontstond wanneer je handmatig een e-mail, inclusief de e-mailbody wilde importeren via het ‘Document Center’. Dit was gerelateerd aan het converteren van de e-mailbody naar een pdf-bestand.

In deze release is dit opgelost.

Rapport (DataDump)| Parameterbeschrijving kan worden aangepast

Voorheen waren labels voor criteria om te filteren in datadump rapporten gebaseerd op de technische veldnaam. Voor klanten kan het nuttiger zijn om een aangepaste beschrijving te gebruiken om de zoekcriteria te verduidelijken. Dit is toegevoegd in deze release.

Neem contact op met de klantenservice wanneer u een label wilt wijzigen.