1. Onventis Invoice Processing 2023.5

Onventis Invoice Processing 2023.5

Release datum Test: Zaterdag 4 november 2023

Release datum Productie: Zaterdag 18 november 2023

OCR – Pop-up leverancierselectie aangepast

Indien er geen of meerdere leveranciers automatisch worden gevonden op basis van herkende IBAN, BTW en/of KVK nummer, dan verschijnt het venster “Selecteer een organisatie”.

Deze selectielijst is nu verbeterd om nog beter een keuze te kunnen maken voor de juiste leverancier. De nieuwe selectielijst laat nu een unieke lijst met organisaties zien, waarbij inactieve en geblokkeerde organisaties uitgesloten zijn.

E-Mail import: Digitale handtekeningen/ toevoegingen ondersteund

In deze release zijn verbeteringen aangebracht die digitale handtekeningen en toevoegingen op documenten zichtbaar maken in het weergegeven voorbeeld. Op deze manier kunnen gebruikers  het volledige PDF document direct inzien.

Release

Wij willen u graag informeren over de data van de komende nieuwe releases. Op die manier kunt u hier al rekening mee houden en uw testwerk op tijd reserveren.

Release 2024.1
      • Release datum Test: 13 januari 2024
      • Release datum Productie: 27 januari 2024