1. Home
  2. Documentation
  3. Onventis Invoice Processing
  4. Inloggen

Inloggen

• De gebruikersnaam kan zowel je e-mailadres als je daadwerkelijke gebruikersnaam zijn. Dit is afhankelijk van waar voor gekozen is door je applicatiebeheerder.
  • Bij taal kun je selecteren wat je voorkeurstaal is, indien dit later niet gewijzigd wordt, blijft je profiel in de gekozen taal weergegeven worden Zowel het Nederlands, Duits als het Engels worden ondersteund.
  • Wanneer ‘Onthoud mij’ is aangevinkt worden de gegevens onthouden waarmee je op dat moment inlogt.
  • Wanneer je gebruik maakt van Active Directory in combinatie met Onventis klik je op Log in met Microsoft om in te loggen.
  • Wanneer het wachtwoord is vergeten kun je ‘Wachtwoord vergeten?’ aanklikken, dan verschijnt er een nieuw scherm waarin het e-mailadres of gebruikersnaam wordt gevraagd. Wanneer je één van beiden invult, verstuurt de Onventis applicatie een reset e-mail.
  • De eerste keer dat je inlogt wordt gevraagd om je eigen Pincode te kiezen.

Mocht deze help-functie niet afdoende zijn met betrekking tot het inloggen of is je account nog niet aangemaakt, dan kun je hiervoor contact opnemen met je applicatiebeheerder.