1. Onventis Invoice Processing 2020.5

Onventis Invoice Processing 2020.5

Release datum: maandag, 19 oktober, 2020

Afteller taak-uitvoer

Bij het instellen van een geplande taak hebben we een nieuwe link toegevoegd, waarmee je kunt zien wat het eerstvolgende moment zal zijn dat de taak uitgevoerd zal worden. Deze link is enkel zichtbaar wanneer er een CRON-expressie is ingevuld in het veld Cron expression.

‘Locked’ & OCR status in archief

Voorheen was de OCR-status van een factuur enkel in de werklijst zichtbaar, te herkennen aan het groene, oranje of rode bolletje. Ook het feit dat een transactie ‘locked’ is was alleen in de werklijst zichtbaar. Beide zaken zijn nu ook in te zien middels het archief in één dezelfde kolom, waarbij de het ‘locked’ icoontje voorrang heeft boven het bolletje voor de OCR-status. Indien je met je muis op het ‘locked’ icoontje blijft staan, zie je door welke persoon de transactie ‘locked’ is.

Nieuwe authenticatievorm voor e-mail import

Een belangrijk wijziging in deze release is dat de authenticatie van de e-mail koppeling gewijzigd is. Vanuit Microsoft is de IMAP authenticatie gewijzigd naar OAuth2. De huidige variant wordt niet meer ge-support door Microsoft. Dit betekent niet dat de oudere variant het niet meer doet, echter verzoeken we je dringend om de nieuwe manier van authenticatie zo snel mogelijk te activeren. Er zijn hiervoor een aantal stappen benodigd:

1. De beheerder van de Azure active directory logt in op WorkFlowWise en voegt zichzelf toe aan de rol: ‘Azure active directory administrator’.
  2. Navigeer naar het E-mail import configuratie menu-item.
  3. Klik op de Office365 Consent knop, hiermee opent er een Microsoft login scherm, log hiermee in met je Microsoft-beheerdersaccount.
  4. Hierna krijg je het volgende scherm te zien waarbij je directory toegang dient te geven aan onze applicatie om e-mails te mogen blijven importeren.
  5. Vink ‘Consent on behalf of your organization’ aan en klik daarna pas op accept. Indien je vergeet het vinkje aan te zetten, dien je de toegang voor de WorkFlowWise applicatie volledig te verwijderen binnen je Active Directory, de browsercache op te schonen en de bovenstaande stappen opnieuw te ondernemen.

Nieuw rapport format

Er is nieuwe optie toegevoegd als zijnde mogelijke rapport format; de CSV. Indien je voor dit format kiest, wordt het rapport aan de rechterkant na het genereren nog altijd met opmaak getoond (indien het rapport niet te zwaar is). Echter, wanneer je ervoor kiest om het gegenereerde rapport te downloaden, wordt deze omgevormd tot een CSV-bestand, waarbij enkel de waarden worden geëxporteerd en de lay-out vervalt (ook de kolomnamen). Hartstikke handig voor de zwaardere rapporten met hierin veel data, welke je bijvoorbeeld zou willen bewerken in Excel. Mocht je toch de kolomnamen van een bestaand rapport mee geëxporteerd hebben in de datadump, neem dan even contact op met de Servicedesk, hiervoor is namelijk een wijziging aan het bestaande rapport benodigd.