1. Onventis Invoice Processing 2020.3

Onventis Invoice Processing 2020.3

Release datum: maandag, 1 juni, 2020

Multi-select opnieuw naar OCR versturen

Met ingang van deze release kun je nu meerdere facturen tegelijkertijd opnieuw naar de OCR sturen indien herkenning niet heeft plaatsgevonden door een foutmelding. Dit kan zijn door een storing of omdat de OCR (nog) niet is geactiveerd. Je kunt de facturen waarbij de OCR-herkenning niet heeft plaatsgevonden herkennen aan een rode stip.

Multi-select opnieuw naar OCR versturen

Lijstweergave Organisaties

In deze release voegen we een nieuwe weergave toe in de Organisaties module. Je kunt organisaties nu middels een lijst zien waarbij direct en in 1 oogopslag gekoppelde informatie inzichtelijk is. Tevens kun je in dit scherm ook gebruik maken van het op- en aflopende sorteren op kolommen en zijn de persoonlijke kolom preferenties actief. Elke organisatienaam is aanklikbaar waarmee je direct naar het overzicht voor de aangeklikte organisatie navigeert. De uitgebreide filters bovenaan de pagina zijn ook een welkome toevoeging, deze werken allen als een ‘bevat’ filter, waarbij een gedeelte van de gezochte waarde al voldoende is om in te voeren. De crediteurencode filter is te gebruiken wanneer de groep ook is geselecteerd. Met deze weergave is nu ook de mogelijkheid gekomen om een organisatie te verwijderen middels de Verwijder knop. Uiteraard enkel wanneer je binnen de omgeving rechten hiertoe hebt gekregen van je applicatiemanager.

Lijstweergave Organisaties

Onderhoud

Op het platform binnen HTML hebben we nu een stuk van het onderhoud van rapporten. De applicatiemanager kan de rapporten nu binnen HTML onderhouden door deze te uploaden, te downloaden of aanpassingen te maken.

Onderhoud (1)

Als je voor output type datadump kiest kun je in HTML nu ook middels het invoeren van een query zelf een datadump rapport genereren, net zoals dat voorheen kon in de Silverlight versie.

Onderhoud (2)

Administratie-specifieke goedkeuringsregels

Een mooie nieuwe functionaliteit in deze release is het kunnen aanmaken van administratie specifieke goedkeuringsregels. Je kunt op basis van een bestaande goedkeuringsregel een afwijkende regel aanmaken voor een specifieke administratie. Zo kan één regel voor verschillende bedragen en valuta optreden op basis van verschillende administraties.

Administratie-specifieke goedkeuringsregels (1)

De standaard valuta per administratie regel je nog altijd middels de applicatie-instellingen:

Administratie-specifieke goedkeuringsregels

Changes Approval vernieuwingen

Je kunt vanaf nu aangeven of je wilt dat de gedane wijzigingen worden teruggedraaid (of niet) wanneer de changes approval transactie wordt geweigerd.

Changes Approval vernieuwingen

Als je ervoor kiest om de gedane wijzigingen automatisch terug te laten draaien bij weigering, tonen we ook een duidelijke waarschuwing middels een pop-up:

Changes Approval pop-up

Ook is het nu mogelijk om een bankrekening direct en automatisch te valideren middels de Changes approval. Voorheen kon dit in HTML enkel middels de Betaalcontrole. Wat hiervoor nodig is, is dat wijzigingen aan het bankrekeningnummer bijgehouden worden middels de Changes approval:

Daarnaast is het nodig dat de degene die de bankrekeningnummer wijzigingen goedkeurt de rol Bank accountmanager heeft. Na het goedkeuren van een gewijzigd bankrekeningnummer is deze direct en automatisch gevalideerd wat terug te zien is aan het groene icoontje bij het nieuwe bankrekeningnummer in de organisaties module.

BIC-code

De laatste in de lijst, maar zeker niet de minste én op veler verzoek: het direct kunnen invoeren van de BIC-code in het verkorte organisatie aanmaakscherm tijdens het coderen. Voorheen kon dit alleen in de organisaties module na het verkort aanmaken van een relatie. Nu kan dit dus meteen en in 1 keer binnen hetzelfde scherm tijdens het coderen, zodat je dit scherm ook niet hoeft te verlaten om de BIC-code geregistreerd te krijgen.