1. Home
  2. Documentation
  3. Onventis Invoice Processing
  4. Licentieovereenkomst

Licentieovereenkomst

In het kader van de GDPR, de nieuwe EU-privacywetgeving, zal er een licentieovereenkomst getoond worden voor elke gebruiker welke gebruik wil maken van de software. De licentieovereenkomst verschijnt in de vorm van een pop-up wanneer een gebruiker inlogt. Uiteraard laten we deze melding niet elke keer zien wanneer een gebruiker inlogt; Indien de licentieovereenkomst wordt geaccepteerd, slaan we dit per gebruiker op in de database.

In de pop-up is een link beschikbaar om te navigeren naar een pagina waarin de volledige overeenkomst te lezen is. Wanneer de licentieovereenkomst niet wordt geaccepteerd door de gebruiker, wordt deze automatisch uitgelogd.