1. Home
  2. Documentation
  3. Onventis Invoice Processing
  4. Algemeen gebruik

Algemeen gebruik

Hint/ Informatie icoon

Het is mogelijk om een informatie-icoontje te tonen bij een veld dat een tekst weergeeft als je er met de muis over gaat. Het kan bijvoorbeeld een tekst weergeven wat je voor dit veld moet doen.

Deze informatie kan op de volgende plaatsen worden weergegeven:

• Bij elk veld binnen in een transactie, zowel in de werklijst als het archief.
  • Bij elk veld in het filterscherm, zowel in de werklijst als het archief.
  • Bij elk veld in de basis- of financiële stamgegevens.

Sneltoetsen

Diverse sneltoetsen zijn beschikbaar om voor een actie nog minder de muis te hoeven gebruiken. Op de pagina’s waar sneltoetsen beschikbaar zijn, is rechts bovenaan een extra ‘vraagteken’ icoon toegevoegd om te zien welke sneltoetsen beschikbaar zijn.

Ditzelfde ‘help’ scherm is ook op te roepen door te toetsencombinatie Shift + ? te gebruiken. Via dezelfde toetsen combinatie is het ook weer te sluiten.

Het is ook eventuele mogelijk om voor een knop waar nog geen standaard sneltoets voor beschikbaar is, deze een eigen combinatie mee te geven. Indien je hier gebruik van wilt maken, laat de applicatie beheerder dan contact opnemen met de Servicedesk.